Vi vill ha ditt nyhetstips!

  Du som läsare är en viktig del av vårt nyhetsarbete. Med din hjälp får vi fler ögon och öron som håller koll på vad som händer och vi kan berätta om fler nyheter. Det kan handla om allt från stora nyheter där du kan bidra med information, en bild eller en kontakt, men också om något som just du reagerat på.

  Hör av dig på telefon eller mejl

  Nyhetstips
  Nyhetschefen 
Telefon: 0321-262 33
  E-post: red@ut.se
  Sportredaktion
  E-post: sport@ut.se

  Meddelarskydd

  Enligt grundlag har du meddelarfrihet. Om du lämnar nyhetstips till oss har du rätt att vara anonym. Meddelarskyddet är grundlagsfäst och myndigheterna får inte försöka ta reda på vem du är.

  Att tänka på när du tar bilder!

  Det är viktigt att du som agerar läsarfotograf tänker dig för. När du fotograferar människor måste du tänka på deras integritet. Gå inte för nära och respektera människors privatliv. Detsamma gäller naturligtvis myndigheters avspärrningar och påbud.

   

  • Kontaktinformation

   Kundcenter

   Telefon: 0321-262 00

   Privatannonsering

   Telefon: 0321-262 00

   Utebliven tidning

   Telefon: 0321-262 00

   Dygnet runt på www.utebliventidning.se

  • Socialt

   Ulricehamns Tidning ingår i Gota Media AB. I samma mediegrupp ingår även Borås Tidning, Blekinge Läns Tidning, Smålandsposten, Sydöstran, Barometern, OT, Östra Småland, Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda, Ölandsbladet, Kalmar läns tidning, Nybro Tidning och Växjöbladet Kronobergaren.

  • Chatta med oss

  © Copyright 2014 Kundcenter UT, alla rättigheter reserverade